Forsendelses information

Når du køber et produkt hos miimonde.com, kan du vælge mellem forsendelse med Postnord, GLS eller DAO. Valget er dit, vi har blot sikret hos at alle vore forsendelsespartnere arbejder professionelt og at vores kunder kan få den bedste oplevelse når de skal modtage deres produkt fra os. Alle pakker leveres med track and trace.
Ja hos miimonde skal du betale en fast lav pris for levering, 39kr. Der vil dog altid være GRATIS FRAGT ved køb for mere end 399kr.

Ordre og Retur

Ja. Hos miimonde sendes alle varer, uafhængigt af forsendelsesleverandør, med track and trace. Det vil sige at du modtager en sms eller mail hvor du hele tiden vil kunne se hvor din pakke befinder sig.
Miimonde har en vision om at alle bestillinger leveres inden for 1-3 dage. Desværre kan det ske at en pakke af ukendte årsager ikke når frem til vores kunder, i sådanne tilfælde håber vi at du vil ulejlige dig til at kontakte os.

Vi opfordre til at du følger denne fremgangsmåde:

1. Vent på din pakke i 5 hverdage.
2. Er din pakke ikke kommet, Kontakt Miimonde support på telefon eller mail og oplys dit ordrenummer.
3. Inden for 24 timer fra du har taget kontakt til Miimonde, vil vi have fundet en løsning på problemet og da, vil vi have kontaktet dig på telefon eller mail.

Løsningerne kan være som følger:
Løsning 1. Miimonde har fundet din pakke hos en af vores leverandører, vi sørge for at få den fragtet til dig så hurtigt vi kan.
Løsning 2: Hvis Miimonde desværre ikke kan lokalisere din pakke, der gået 5 hverdage fra bestilling og det kan dokumenteres at pakken fortsat ikke er kommet frem til dig, giver vi enten pengene retur eller sender nye varer til din foretrukne destination.
Når du handler på miimonde.com har du altid 14 dages returret. For at returnere vare fra din bestilling, skal du udfylde en returordre, det kan du gøre på nedenstående link. Retur koster 39 DKK - Husk at følge instrukserne.
- OPRET RETURORDRE -
Ja du skal være mere end velkommen til at bytte en varer til en anden. Udfyld en returordre på nedenstående link, forklar evt. hvad du ønsker på din vedlagte returseddel, alternativt kan vi kontakte dig. At oprette en returordre koster 39 DKK.
- OPRET RETURORDRE -

If You Have More Questions

Quisque volutpat mattis eros