Historie

Miimonde er et dansk ejet firma og er grundlagt i 2020. Miimonde er stiftet af en kvinde og hendes mand. De har en stor forkærlighed til moden. 

Vi har i mange år begge arbejdet i mode branchen og det er det bedste sted vi kan befinde os. Vi har rejst en del rundt og set alt fra producenter af stofvarer til produktionen af produkterne til de færdige resultater, som præsenteres i de mange butikker over hele verden. 

Vores vej er nu ført til Miimonde og dens spændende verden med uendelige muligheder. 

Hver dag er spændende - For udviklingen i mode verden stopper aldrig. - Vi elsker at skabe de trends som kommer til at hitte. 

Miimonde´s målsætning er at skabe en unik og spænde webshop, som gør det muligt for alle kvinder, at finde den nyeste mode, den bedste og fineste kvalitet til fornuftige priser.

 

Vi har hele tiden fingeren på pulsen og rejser en del for at finde det bedste varer til vores kunder, men samtidig har nøje fokus på vores producenter, hvor ved vi at arbejdsforholdene er rigtig gode - Det er vi stolte af og er glade for at kunne være en del af. 

 

Vi får mange nye kollektioner hjem hver år. Hver dag får vi nye varer. Det gør at du altid kan være med på moden hos Miimonde.

Med vores unikke styls giver vi jer mulighed for skabe jeres egen personlige stil, uden at gå på kompromis med kvalitet og pris.

 

Udviklingen

Vi er glade og stolte over at se Miimonde´s rivende udvikling. 

Glæden er stor, hver dag, når vi pakker jeres varer og sender afsted til jer! 

Vores mål er at nå endnu længere ud til Jer. - Møde jer og yde den bedste service i vores kommende Miimonde butikker. 

 

Engro

Vores Engro del er i stor og rivende udvikling. Er du indkøber og har butik og/eller webshop og ønsker at forhandle Miimonde, kan vi kontaktes på support@miimonde.com og vi ringer dig op. 

Skriv gerne lidt omkring din virksomhed og hvorfor Miimonde skal være en del af dit koncept.